Hvis du har brug for professionel hjælp til dit næste have projekt men gerne selv vil deltage i det, så kan RKS Service "Gør det selv" være løsningen for dig. Vi ser på projektet sammen og udarbejder en plan for dit/jeres projekt.

Hvorfor vælge "Gør det selv"

"Gør det selv" er et koncept til dig der ønsker at deltage i projektering hjemme ved dig selv og gerne vil deltage i etableringen, dette kan også være en måde at spare penge og stadig få en professionel anlagt have, som du kan være stolt af selv at have deltaget i.

Hvad indebærer "Gør det selv"

Hvis du ønsker et "Gør det selv" projekt tager vi en snak om opbygningen af netop dit/jeres projekt og sammen finder vi en løsning der passer jer. Det kan være du gerne selv vil udgrave til din terrasse eller gerne vil sætte din egen støttemur og så laver vi resten. Det kan også være du bare mangler hjælp til afsætning og rådgivning iht. opbygning af projektet. Valget er dit.

Kontakt os

Har du spørgsmål ang. "Gør det selv"? Så tøv ikke med at kontakte. Vi tager en uforpligtende snak med dig og vi kommer gerne med et konkurrencedygtigt tilbud.

Du kan altid ringe på tlf. 20 41 85 43 eller skrive gennem kontaktformularen eller e-mail: rasmus.rks.service@gmail.com.